Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό με τη Ράκουφ.

-Πρώτο σχόλιο: «Μια πολωνική εφημερίδα έγραψε… arrivederci Άρη Λεμεσού μετά τον πρώτο αγώνα. Εμείς τους καλωσορίζουμε. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στη Ράκουφ αλλά δεν περίμεναν ότι θα βάζαμε τόση πίεση. Είδα ότι στην Πολωνία περίμεναν ότι θα είχαν πιο εύκολο έργο απ’ ότι με την Καραμπάχ. Μιλήσαμε πολύ, αναλύσαμε το πρώτο παιχνίδι και είμαστε πεινασμένοι να πετύχουμε κάτι φανταστικό. Κάποτε ξεχνάμε τι έχουμε ήδη πετύχει. Οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν και δεν βλέπουν την ώρα να μπουν αύριο στο γήπεδο».

-Για το…arriverderci: «Ήταν σε επικεφαλίδα και ήταν ο Βανά Άλβες. Να πω ότι ο διαιτητής δεν ήταν καλός στο πρώτο 20λεπτο, έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα και να λειτουργήσει το VAR. Αν δεν κάναμε το λάθος στο ξεκίνημα ίσως να ήταν διαφορετικά αλλά τα λάθη είναι στο παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε και για τον κόσμο, είναι κάτι σαν…σινεμά. Θέλω να δώσουμε την απάντηση μας αύριο, θα τα δώσουμε όλα. Ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας γιατί την χρειαζόμαστε».

-Πώς θα προσεγγίσει ο Άρης το παιχνίδι: «Δεν υπάρχει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακόμη και 2-0 να ήταν το πρώτο ματς θα είχαμε την ίδια αυτοπεποίθηση. Η Ράκουφ είναι πολύ καλή αμυντικά αλλά έχει και αδυναμίες. Θα επιτεθούμε και θα αμυνθούμε με 11 παίκτες. Με λίγη τύχη θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

ΚΑΡΟΛ ΣΤΡΟΥΣΚΙ: «Όλη η ομάδα περιμένει το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, με κίνητρο, πεινασμένοι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα στην Πολωνία. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Στη ρεβάνς πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες και υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».
Για το ότι αντιμετώπισε ομάδα της πατρίδας του: «Ασφαλώς ήταν διαφορετικό για μένα. Ήταν καλό γιατί είχα την ευκαιρία να προσκαλέσω φίλους και συγγενείς αλλά ως εκεί. Όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».