Για τα όσα συνέβησαν χθες στη Λάρνακα, με την επίθεση οπαδών κατά των φίλων της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Ανδρέου.
«Είχαμε λάβει μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αργά το απόγευμα, για συγκέντρωση οπαδών για να προκαλέσουν επεισόδια με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τα μεσάνυκτα ενημερωθήκαμε ότι μερίδα οπαδών συγκεντρώθηκε σε συγκεκριμένο σημείο. Επενέβη η Αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ανταποκρίθηκε η περιπολία μας στην συγκεκριμένη περιοχή. Έληξε το θέμα αν και συνεχίζουμε τη διερεύνηση. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς φορούσαν κουκούλες και ήταν ξεκάθαρη η πρόθεσή μας. Δεν έγινε το οτιδήποτε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έγινε σύλληψη, είχαν τραπεί σε φυγή και προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τους οπαδούς της άλλης ομάδας. Με τα δεδομένα και την πληροφορία που είχαμε, είναι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας».
-Για τα θέματα βίας ενόψει της νέας σεζόν: «Λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να αποτρέψουμε νέα περιστατικά, αν κι αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την Αστυνομία, είναι συλλογική η προσπάθεια».