Πλησιάζει το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπαρτάκ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.Οι τελευταίες πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως η Σπαρτάκ Μόσχας ανεβαίνει και μάλιστα πάρα πολύ για να πείσει τους «ερυθρόλευκους» να τους πουλήσουν τον 25χρονο πλάγιο αμυντικό. Συγκεκριμένα, η «ομάδα του λαού» έχει ανεβάσει κατά πολύ την πρότασή της και προσφέρει πλέον ένα ποσό που αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ.
Η Σπαρτάκ, λοιπόν, δίνει 5,8 εκατ. ευρώ καθαρά στους Πειραιώτες και τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ ακόμη σε μπόνους επίτευξης στόχων, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σκέφτονται πλέον σοβαρά την παραχώρησή του.
Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ακόμα και αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποδεχτούν ούτε και αυτή την πάρα πολύ καλή πρόταση, η Σπαρτάκ είναι διατεθειμένη να ανέβει και άλλο. Διότι αυτό που βγαίνει μέσα από τον ρωσικό σύλλογο είναι πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο έναν στόχο τους στο μεταγραφικό παζάρι. Και για τον Μολδαβό ίσως να φτάσουν ως και τα 8 εκατ. ευρώ, αν λάβουν από τον Ολυμπιακό νέα αρνητική απάντηση.
Το σίγουρο είναι ότι σύντομα, πιθανότατα μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρχει οριστική εξέλιξη που ενδέχεται να είναι θετική για την Σπαρτάκ Μόσχας και τους Πειραιώτες να βάζουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους για τον Ρέαμπτσιουκ.