Δύσκολη νίκη για την Βαλένθια. Το σύνολο του Ρούμπεν Μπαράχα χάρη σε πέναλτι του Πεπέλου, «λύγισε» με 1-0 τη Λας Πάλμας και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή La Liga.

Στο 7ο λεπτό η Βαλένθια απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, αλλά το σουτ του Πέρεθ δεν ανησύχησε τον Αλβάρο Βάγιες, ενώ στο 16’ ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων είπε όχι στον Λόπεζ. Στο 41’ οι «Νυχτερίδες» έχασαν ακόμα μια καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, αυτήν την φορά με τον Κορέια και στο 56’ το σουτ του Αραούχο πέρασε αρκετά εκτός.
Στο 72ο λεπτό και έπειτα από παρέμβαση του VAR η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι για χέρι του του Χάβι Μουνιόθ. Ο Πεπέλου ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0, ενώ στο 76΄ ο πορτιέρε της Λας Πάλμας μπλόκαρε το σουτ του Ντούρο. Στο 89’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπενίτο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαμαρντασβίλι, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το σφύρισμα της λήξης.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκαγιά, Γκάμπριελ Παουλίστα, Τσενκ, Κορέια, Λόπεζ, Πέρεθ(81’ Φουλκιέ), Πεπελού, Ντιακαμπί, Αλμέιδα(56’ Γκέρα), Ντούρο(81’ Γκονσάλες)
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Αλβάρο Βάγιες, Λέμος(46’ Αραούχο), Άλεξ Σουάρεθ, Μαρμόλ(82’ Μ. Καρντόνα, Σίνγκραβεν(23’ Καρντονά), Χάβι Μουνιόθ, Κίριαν(83’ Μπενίτο Ραμίρες), Λοϊοντίσε, Βιέρα, Ραμίρεθ, Μουνίρ(64’ Πεχίνιο)