Αίσθηση έχει προκαλέσει στον ισπανικό Τύπο η μεταγραφή του Χουάντσο και πριν ακόμα ολοκληρωθεί έκαναν λόγο για έναν Παναθηναϊκό που σαρώνει την αγορά και φτιάχνει σούπερ ομάδα για Final 4.

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα», αφού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους «πράσινους» και προστίθεται στην… μηχανή του Εργκίν Αταμάν, σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

Ένα από τα κορυφαία Μέσα της Ευρώπη, η «Marca», αναπαράγει το ρεπορτάζ του SDNΑ για τον Ισπανό φόργουορντ που ντύνεται στα «πράσινα», ενώ κάνει και ξεχωριστή αναφορά στις υπόλοιπες κινήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός και τον ισχυροποιούν σε τεράστιο βαθμό.

«Οι Έλληνες, έχουν πολλά λεφτά για να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα», αναφέρει αρχικά η Marca για τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι το Τριφύλλι πρόλαβε την Μπαρτσελόνα και την Παρτιζάν «κλείνοντας» την μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

«Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, θα επιβεβαιωθεί ότι η αθηναϊκή ομάδα κάνει τα πάντα για να κάνει ξανά πράσινες τις δάφνες του παρελθόντος και χωρίς τσιγκουνιές σε οικονομικούς πόρους.

Μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι έχουν ήδη υπογράψει ως προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, καθώς και ταλαντούχους παίκτες όπως ο Λούκα Βιλντόζα, ο Κώστας Σλούκας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Ματίας Λέσορτ, ο Τζέριαν Γκραντ ή ο Κάιλ Γκάι.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί ξανά, μετά από χρόνια, σε ένα Final Four», καταλήγει το κείμενο της Marca για τις εντυπωσιακές κινήσεις που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός την φετινή σεζόν.