Με μια συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτηση στα Social Media, ο Σάντρο Τονάλι αποχαιρέτησε συμπαίκτες, φιλάθλους, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση της Μίλαν, λίγο πριν ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Νιούκαστλ.

Σε αυτή, ο Ιταλός μέσος ξεκαθάρισε ότι ήταν δική του απόφαση να αποχωρήσει, για να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση, χαρακτήρισε οικογένεια τη Μίλαν, ανέφερε ότι με την αποχώρησή του νιώθει σαν να χάνει ένα κομμάτι της καρδιάς του, ενώ τελικά έγραψε ότι ελπίζει να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η ανάρτησή του:

«Σήμερα βρίσκω τον εαυτό μου να έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Όπως γνωρίζεται, αποφάσισα να ξεκινήσω μία νέα περιπέτεια, μία νέα πρόκληση.

Ξεκινάω εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου στον σύλλογο της Μίλαν που με καλωσόρισε και μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος μιας φανταστικής ομάδας, που για μένα θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Ευχαριστώ όσους έκαναν εφικτό το να φορέσω τα χρώματα της Μίλαν. Έμαθα τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια και βρήκα μια ποδοσφαιρική οικογένεια σε συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι. Χάρη σε αυτούς μπόρεσα να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Κατανοώ ότι αυτό το αντίο προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα, κάτι φυσιολογικό όταν χάνεις ένα κομμάτι από την καρδιά σου. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, χάρη στις αλλαγές μεγαλώνουμε.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους μου, όλους εσάς που έχετε και εσείς τη Μίλαν στην καρδιά σας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα συνθήματά σας, το 19ο σκουντέτο, όλες τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε, την αγάπη μας για τη Μίλαν.

Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να πετυχαίνετε σπουδαία πράγματα. Ελπίζω δεν είναι ένα αντίο, αλλά ένα εις το επανιδείν.

Forza Milan. Σάντρο».