Στην Κέρκυρα, μέσω Κεφαλονιάς, βρίσκεται η οικογένεια του Μάτζικ Τζόνσον. Δείτε το συγκλονιστικό superyacht στο οποίο περνάει ο θρύλος των Λέικερς τις διακοπές του. Η είδηση πως ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, δεν προκάλεσε έκπληξη. Ο παλαίμαχος θρύλος του μπάσκετ και των Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκεται στο Ιόνιο, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια μετά από την έναρξη του ταξιδιού του από την Ιταλία, με το superyacht που τον φιλοξενεί να παρέχει σε εκείνον και στην οικογένειά του όλες τις ανέσεις.

Με τη βοήθεια του Marine Traffic, της κορυφαίας υπηρεσίας tracking παγκοσμίως, το SPORT24 εντόπισε το Phoenix 2 στο λιμάνι της Κέρκυρας στο οποίο ο Μάτζικ Τζόνσον και η οικογένειά του έφτασαν από το Ποσιτάνο μέσω Κεφαλονιάς. Αν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ακολουθήσει τη… ρουτίνα των προηγούμενων ετών, η συνέχεια του ταξιδιού του θα τον βρει να κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου για να απολαύσει τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, δύο από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.

Το superyacht του Μάτζικ Τζόνσον αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ: Αυτή είναι η διαδρομή του στην Ελλάδα
Το Phoenix 2 είναι ένα superyacht αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπήκε στις θάλασσες το 2010 και ανακατασκευάστηκε το 2019 στη Γερμανία. Έχει μήκος 90 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα στις επτά υπερπολυτελείς καμπίνες του. Το πλήρωμά του είναι διπλάσιο από τους ανθρώπους που φιλοξενεί (28 άτομα), ενώ οι δύο μηχανές του έχουν συνολική ισχύ που ξεπερνάει τους 5.300 ίππους.

Στο Phoenix 2 υπάρχουν επίσης πισίνα και υδρομασάζ, αίθουσα με πιάνο, μπαρ, γυμναστήριο, αίθουσα σινεμά, χαμάμ και γενικώς μία εξωπραγματική πολυτέλεια όμοια της οποίας βρίσκει κάποιος μόνο στα κορυφαία yacht του κόσμου. Λέγεται πως μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται ακόμη ο θρυλικός ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον μαζί με την σύζυγό του, όχι όμως και ο Μάικλ Τζόρνταν με τη δική του σύζυγο καθώς εκείνοι επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού τις διακοπές τους μετά από την Ιταλία.