Για την υπόθεση Τσίκο μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0  ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας.

Για την πρόταση της Ανόρθωσης για τον Τσίκο: «Προέκυψε ενδιαφέρον από την Ανόρθωση και έχουμε και πρόταση σα χέρια μας. Σήμερα θα γίνει η συνεδρία του δ.σ. και θα μας ενημερώσει ο πρόεδρο για την πρόταση»

Για τα ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Να μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ στο ποσό που ζητά η Νέα Σαλαμίνα. Να ξεκαθαρίσω όμως ότι δεν είναι 100.000 το ποσό, είναι μεγαλύτερο το ποσό που ζητάμε. Δεν θεωρώ ότι απόψε θα ξεκαθαρίσει το «ναι» ή το «όχι». Θα γίνει συζήτηση, θα θέσει γραμμές το δ.σ. και θα εξουσιοδοτηθεί η διαπραγματευτική ομάδα για να μιλήσει με την Ανόρθωση. Δεν υπάρχει οριστική κατάληξη σήμερα αλλά σύντομα».

Είναι στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής; «Τον περιμένουμε την Τετάρτη».

Είναι ενημερωμένος ο ποδοσφαιριστής; «Θα του δοθεί άδεια να μιλήσει με την Ανόρθωση εάν και εφόσον τα βρούμε με την Ανόρθωση».

Έχετε στα χέρια και άλλες προτάσεις για τον Τσίκο; «Επίσημα δεν ήρθε άλλη πρόταση πρόσφατα. Είχαμε μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού αλλά δεν επανήλθε μετά την αντιπρόταση μας. Η μόνη πρόταση επίσημη είναι αυτή της Ανόρθωσης».

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να μείνει στη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Ξέρουμε ότι το έκανε ξανά και σε άλλη ομάδα που έπαιζε. Μας ανάγκασα να ενεργοποιήσουμε τους εσωτερικούς κανονισμούς και να βάλουμε τις ανάλογες τιμωρίες. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025».