Παίκτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Τανούλης με τους ερυθρόλευκους να επισημοποιούν τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να ανακοινώνουν τον παίκτη. Ωστόσο, ο 21χρονος μπασκετμπολίστας ύψους 2.10 μέτρων, δεν θα είναι ο μοναδικός της οικογενείας, που θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Συγκεκριμένα, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να αγωνίζεται ο αδερφός του, Κωνσταντίνος. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός πηγαίνει στους ερυθρόλευκους και θα αγωνίζεται στη Super League 2, καθώς προορίζεται για τη β’ ομάδα.

Μάλιστα, έχει πάρει κάποιες από τις χάρες του μεγάλου του αδερφού, καθώς ο Τανούλης έχει ύψος 1,90 μέτρων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Άρη, ενώ έχει βρεθεί και σε αποστολή της πρώτης ομάδας, χωρίς όμως να μετράει κάποια παρουσία.

Ο Τανούλης είχε την εκτίμηση του Χέρμαν Μπούργος, ενώ με την Κ19 είχε 20 συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα και τρία γκολ. Πλέον ετοιμάζεται για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του, φορώντας τα ίδια χρώματα με τον αδερφό του, έστω και σε διαφορετικό άθλημα.