Έφτασε Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι!
Ο Πολωνός σέντερ προσγειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/7) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του με τους «πρασίνους» και να ανακοινωθεί!
Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να πληρώσουν το buy out 500.000 ευρώ στην Γκραν Κανάρια για την αποδέσμευση του Πολωνού σέντερ και έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί του εδώ και αρκετές μέρες. Ο παίκτης, που έχει αναδειχθεί δύο φορές Rising Star στο EuroCup ( το οποίο κατέκτησε την περασμένη σεζόν με την Γκραν Κανάρια) θα περάσει τα ιατρικά τεστ και θα ανακοινωθεί σε άμεσο διάστημα.
Αυτή θα είναι η ενδέκατη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (και έκτη ξένου) μετά από αυτές των Σλούκα, Βιλντόσα, Γκάι, Γκραντ, Μωραΐτη, ΠαπαπέτρουΕρνανγκόμεθ, ΜήτογλουΛεσόρ και Κ. Αντετοκούνμπο.
Ο Μπαλτσερόφσκι αποτελεί προσωπική επιλογή του Εργκίν Αταμάν βλέποντας στο πρόσωπό του έναν νέο… Τιμπόρ Πλάις, δηλαδή έναν πανύψηλο σέντερ με καλή τεχνική και μακρινό σουτ. Μένει να φανεί αν οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε μία ακόμη προσθήκη στις θέσεις «2»-«3» ή θα πορευτούν με τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του παίκτη:

Παναθηναϊκός: Έφτασε Αθήνα ο Μπαλτσερόφσκι

Παναθηναϊκός: Έφτασε Αθήνα ο Μπαλτσερόφσκι

Παναθηναϊκός: Έφτασε Αθήνα ο Μπαλτσερόφσκι