Ο Σάσα Βεζένκοβ έλαβε στα χέρια του την πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και θα ενημερώσει σήμερα τον Ολυμπιακό σχετικά με το αν θα πάει στο NBA. Η πρώτη ημέρα της free agency στο NBA ήταν γεμάτη μεγάλες κινήσεις. Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν ήταν μία από αυτές. Σήμερα (1/7) ωστόσο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έλαβε την πρόταση των Κινγκς και μέσα στην μέρα θα ενημερώσει τον Ολυμπιακό για την απόφασή του. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που επέστρεψε από τις διακοπές του στην Κρήτη, προκειμένου να τελειώσει η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις τελευταίες κινήσεις των Κινγκς ήταν η ανανέωση των συμβολαίων των Χάρισον Μπαρνς, Τρέι Λάιλς και η απόκτηση με ανταλλαγή του Κρις Ντουάρτε. Αυτή τη στιγμή, επειδή οι «Βασιλιάδες» λειτουργούν ως ομάδα που βρίσκεται κάτω από το salary cap (βρίσκονται 13 εκατ. δολάρια κάτω από το όριο του σάλαρι καπ, μέχρι τουλάχιστον να επισημοποιήσουν την συμφωνία με τον Λάιλς) έχουν διαθέσιμη την Room Exception των 7.7 εκατομμυρίων ετησίως.