Ο Lewis Hamilton το παίζει διπλό ταμπλό και προκαλέι τους παπαράτσι του Engine Power να ασχοληθούν με το θέμα αφού  εθεάθη να απολαμβάνει ύστερα από ένα διάλειμμα από την πίστα της Formula 1 πάνω σένα υπερπολυτλεw yacht με μια νέα εθαίρια ύπαρξη και συγκεκριμένα της σταρ του τένις Jenny Stray Spetalen ύστερα από μόνο μερικές μέρες μετά από πάρτι στο πλευρό της ποπ σταρ Shakira. Λες να του τραγούδησε σου ρίχνω άκυρο αφού verstappen δεν κερδίζεις…
Ο Lewis Hamilton εθεάθη να αφήνει τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της Formula 1 και μαζί του σε διακοπές η συμπατριώτισσά του σταρ των αθλημάτων Jenny Stray Spetalen.
Ο Χάμιλτον έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν στην έδρα του την περασμένη εβδομάδα, αφού εξασφάλισε την τρίτη θέση στο Βρετανικό Γκραν Πρι πίσω από τον συμπατριώτη του Λάντο Νόρις και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται τέταρτος στην κατάταξη οδηγών έχοντας εξασφαλίσει το τέταρτο βάθρο της σεζόν στο Silverstone.
τΟ…Τώρα ο Hamilton έχει λίγο χρόνο μακριά από το να καθίσει πίσω από το τιμόνι, με τον Άγγλο και τους άλλους οδηγούς να κάνουν ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων πριν προετοιμαστούν για το επερχόμενο Grand Prix της Ουγγαρίας.
Εκμεταλλευόμενος το ρεπό του, ο άνδρας της Mercedes πέταξε στην Ίμπιζα όπου εθεάθη να χαλαρώνει σε ένα γιοτ. Ο Χάμιλτον δεν ήταν φυσικά ο μόνος, αφού μαζί του ήρθε και η 20χρονη άσος του τένις Jenny Stray Spetalen..