Σάρωτική Αγγλία «δάγκωσε» το Ισραήλ και περιμένει να μάθει αντίπαλο στον τελικό του Euro K21. Tα «τρία λιοντάρια» πιάνοντας εντυπωσιακή απόδοση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν 3-0 της έκπληξης του τουρνουά και έκλεισαν τη θέση τους στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αγγλία μπήκε δυναμικά στο ματς και στο 14’ κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Πάλμερ από τον Γιαμπέρ σε μια εξεζητημένη απόφαση. Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ και λυτρώνοντας τους Ισραηλινούς.
Ωστόσο λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, η Αγγλία κατάφερε να φτάσει στο προβάδισμα. Όμορφη ασίστ του Πάλμερ στον παρ’ ολίγον μοιραίο, Γκιμπς-Γουάιτ, με τον άσο της Νότιγχαμ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα «τρια λιοντάρια» τελείωσαν ουσιαστικά το ματς με τον Πάλμερ να σκοράρει, το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ και στη συνέχεια να επικυρώνεται μέσω του VAR για το 2-0. Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 85’ το Ισραήλ έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ όμως ο Τράφορντ με εντυπωσιακή επέμβαση, σταμάτησε το πλασέ του Χαλαϊλί.
Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 90’ ο MVP της αναμέτρησης Κόουλ Πάλμερ, που εκμεταλλεύθηκε την όμορφη ασίστ του Άρτσερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.