Κοντά σε ένα διπλό «χτύπημα» είναι η Αλ Νασρ η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λεβερκούζεν για τον Μούσα Ντιαμπί.
Οι… μεταγραφικές μηχανές της Σαουδικής Αραβίας εξακολουθούν να λειτουργούν πυρετωδώς, με δύο δυνατά ονόματα της Bundesliga να βρίσκονται κοντά στην μετακόμισή τους στη Μέση Ανατολή για χάρη της Αλ Νασρ.
Ο λόγος για τους Σαντιό Μανέ και Μούσα Ντιαμπί, που φλερτάρουν έντονα με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσον αφορά τον πρώτο, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από… φευγάτος στο Μόναχο, οι Σαουδάραβες, σύμφωνα με το Athletic, έχουν ήδη μπει σε συζητήσεις με την Μπάγερν για την απόκτησή του, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό το ύψος του ποσού που πρέπει να καταβάλουν για να τον κάνουν δικό τους.
Για τον Γάλλο εξτρέμ από την άλλη, η Αλ Νασρ, με βάση τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα έχει βρει σε όλα με τη Λεβερκούζεν η οποία πείστηκε από τα 50 εκατομμύρια ευρώ των κιτρινομπλέ. Ωστόσο, ο ίδιος ο Ντιαμπί, που πολιορκείται και από την Άστον Βίλα, δεν έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως ώστε να «κλείσει» και τυπικά η μεταγραφή του στη σαουδαραβική ομάδα.