Το βράδυ της Κυριακής έφτασε στη χώρα μας ο Αργεντινός αμυντικός, Νικολάς Φρέιρε, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος ο Νικολάς Φρέιρε, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος στόπερ που είναι ο εκλεκτός των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν για τον ρόλο του ηγέτη της νέας ερυθρόλευκης άμυνας, θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ολοκληρώσει τα τυπικά της μετακίνησής του στο Λιμάνι για να γίνει έτσι η τρίτη χρονικά προσθήκη στο ρόστερ των Πειραιωτών μετά τους Ιμπόρα και Κίνι.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη μεξικανική Πούμας, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο πλέον καλοκαίρι.

Ο Φρέιρε αποχωρεί από την στην Πούμας έπειτα από μια τετραετία κατά την οποία μέτρησε 129 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ. Προηγουμένως αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς (96 συμμ.), στο Εκουαδόρ για την Κίτο (14 συμμ.), ενώ το μοναδικό πέρασμά του από την Ευρώπη έγινε τη σεζόν 2017/18 όταν αγωνίστηκε στην ολλανδική Τσβόλε ως δανεικός (21 συμμ.) από τον σύλλογο του Ισημερινού.