Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνει μαζί του στο Κόζιτσε και τους «κομμένους» απ’ τη λίστα, χωρίς να αποκλείονται αλλαγές – Πανστρατιά για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Μόνο τους Άνταμ Τσέριν και Κρίστιαν Γκάνεα αφήνει στην Αθήνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τους δύο παίκτες που πρέπει να δουλέψουν για την επιστροφή τους δηλαδή. Κατά τα άλλα ο Σέρβος τεχνικός παίρνει μαζί του στην αποστολή για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Ντνίπρο, όλους τους ποδοσφαιριστές του! Ακόμη κι εκείνους που δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής επειδή θα «κοπούν» απ’ τη σχετική λίστα.

Αυτό σημαίνει πως κανονικά θα ταξιδέψουν με την ομάδα και οι Ζέκα-Αϊτόρ. Οι δυο τους μετά τη μακρά απουσία δεν έχουν δηλωθεί ακόμη. Όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στη λίστα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ο Γιοβάνοβιτς.

Φυσικά κανονικά στην αποστολή είναι όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Αναλυτικά η πρώτη αποστολή της σεζόν για τον Παναθηναϊκό:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσεν, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ, Ζέκα και Αϊτόρ.

Στην τελευταία προπόνηση οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, rondo και ολοκλήρωσαν με δουλειά στις στατικές φάσεις. Το πρωί της Δευτέρας 24/7 (9:30) θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ απ’ ευθείας για το Κόζιτσε της Σλοβακίας. Πόλη όπου το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσουν την Ντνίπρο στον κρισιμότατο πρώτο αγώνα για τον β’ προκριματικό του Champions League.