Οι θαυμαστές τους παρακολουθούν με ενθουσιασμό όλες τους τις κινήσεις. Μάλιστα, πολλοί παίκτες του ποδοσφαίρου σημειώνουν νούμερα στα social media που θα ζήλευαν πολλοί influencers. Εδώ θα βρείτε τους 10 πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές στο Instagram! Αυτούς, δηλαδή, με τους περισσότερους ακόλουθους.

Top 10 ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους followers στο Instagram

10. Σέρχιο Ράμος

O Ισπανός θεωρείται από τους κορυφαίους αμυντικούς. Συνέδεσε το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου έφυγε το καλοκαίρι του 2021 για την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους Champions League, δύο Euro και ένα Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Πλέον, δεν ανήκει σε κάποιον σύλλογο και παραμένει το ερώτημα για την ομάδα που θα παίξει στη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram, με 59.5+ εκατομμύρια ακόλουθους.

9. Πολ Πογκμπά

8. Μοχάμεντ Σαλάχ – 61.3+ εκ.

Με 61.3 followers, είναι ο παίκτης με τους περισσότερους ακόλουθους στη Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ είναι ο πρώτος σκόρερ του αγγλικού συλλόγου στην Premier League, με 137 γκολ στο σύνολο. Οδήγησε τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2019-2020, την προηγούμενη σήκωσε και το Champions League, ενώ είναι αρχηγός στην εθνική Αιγύπτου.

7. Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών. Ωστόσο, ο Σουηδός πρώην επιθετικός ξεπερνάει σε δημοφιλία στο Instagram πολλούς εν ενεργεία συναδέλφους του με 61.5+ εκατομμύρια followers. Στην πλούσια καριέρα του, με τελευταίο σταθμό τη Μίλαν, συνολικά σημείωσε 511 γκολ σε 866 αγώνες συλλόγων, καθώς και 62 σε 122 με τη χώρα του.

6. Μαρσέλο

Επόμενος στη λίστα είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός. Έπειτα από το πέρασμά του από τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, παίζει στην πατρίδα του και τη Φλουμινένσε. Ο Βραζιλιάνος θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος αριστερός μπακ που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας κερδίσει 25 τίτλους στην ομάδα. Έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό νούμερο των 64.3+ εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

5. Καρίμ Μπενζεμά

Ο Γάλλος επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ έχει 72,4+ εκατομμύρια followers στο Instagram. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ο παίκτης με τους περισσότερους followers στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μετακόμισε εκεί μετά την επιτυχημένη του καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατέκτησε μία φορά τη Χρυσή Μπάλα και πέντε φορές το Champions League.

4. Κίλιαν Εμπαπέ

Έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε ηλικία μόλις 24 ετών. Παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η συζήτηση για το μέλλον του απασχολεί τους πάντες αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής Γάλλος αστέρας παραλίγο να κατακτήσει δεύτερο παγκόσμιο τίτλο στο πρόσφατο Μουντιάλ, αλλά έχασε στον τελικό, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πέτυχε χατ-τρικ. Ο Εμπαπέ έχει σήμερα 106+ εκατομμύρια followers στο Instagram.

3. Νεϊμάρ

Παραμένει ένα δυνατό όνομα ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλο που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για το Νειμάρ, που έχει πετύχει το εντυπωσιακό κατόρθωμα να έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ σε τρεις διαφορετικούς συλλόγους. Ο Βραζιλιάνος έχει φτάσει στα 30 χρόνια του να έχει 210+ εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα.

2. Λιονέλ Μέσι

Για πολλούς ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Λιονέλ Μέσι έχει 480+ εκατομμύρια followers. Δηλαδή, πιο πολλά άτομα τον ακολουθούν από αυτά που ανήκουν στον πληθυσμό των περισσότερων χωρών! Μετά από τα πολλά χρόνια καριέρας στην Μπαρτσελόνα, πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν και φέτος μετακόμισε στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μέσι έχει το ρεκόρ για την πιο δημοφιλή φωτογραφία στο Instagram όλων των εποχών με την ανάρτηση του μετά τη νίκη της Αργεντινής στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ.

1. Κριστιάνο Ρονάλντο

Νούμερο ένα στη λίστα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ακόμη ένα ρεκόρ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που έχει 597+ εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Περισσότερους από οποιονδήποτε άλλον αθλητή στον κόσμο. Μετά από 5 Χρυσές Μπάλες και 32 τίτλους, επέλεξε να πάει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, λίγο πολύ ξεκινώντας ένα ακόμη… νέο τρεντ, καθώς πολλά μεγάλα ονόματα ακολούθησαν το παράδειγμά του. Είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 1100 συμμετοχές. Ενώ έχει πετύχει πάνω από 800 επίσημα γκολ στην καριέρα του με συλλόγους και την εθνική Πορτογαλίας.