Με το νικητή του ζευγαριού Ρακόφ Πολωνίας-Καραμπάχ Αζερμπαϊτζάν κληρώθηκε ο Άρης στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μπάτε Μπόρισοφ! Οι αγώνες έχουν οριστεί για τις 8/9 και 15 Αυγούστου.

ΡΑΚΟΦ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
Η Ρακόφ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Πολωνίας, το πρώτο στην ιστορία της! Τα προηγούμενα 2 χρόνια τερμάτισε δεύτερη, δείχνοντας ότι μπήκε γερά στους πρωταγωνιστές, ενώ κατέκτησε το 2021 και το 2022 κατέκτησε το κύπελλο! Είναι η ανερχόμενη δύναμη του πολωνικού ποδοσφαίρου, καθώς ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2019, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα στη β’ κατηγορία! Έδρα της είναι «Miejski Stadion Piłkarski Raków», χωρητικότητας μόλις 5.550 θεατών. Φέτος άρχισε την πορεία της στη διοργάνωση από τον α’ προκριματικό γύρο, αποκλείοντας τη Φλόρα Ταλίν με δύο νίκες, 1-0 εντός και 3-0 εκτός.
Το πρωτάθλημα στην Πολωνία μόλις άρχισε και στην πρεμιέρα η Ρακόφ επικράτησε της Γιαγκελόνια με 3-0 εντός έδρας…

ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
Μόνο άγνωστη δεν είναι στο κυπριακό κοινό. Κατέκτησε για 2η συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα και 10ο συνολικά στην ιστορία της. Έδρα της είναι το «Azersun Arena» στο Μπακού, χωρητικότητας 5800 θεατών. Το εγχώριο πρωτάθλημα αρχίζει στις 4 Αυγούστου, με την Καραμπάχ να υποδέχεται στην πρεμιέρα την Ζίρα.