Με μισθό που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας και τον Ντε Μπρόινε, φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να δελεάσει η Τότεναμ τον Χάρι Κέιν για να παραμείνει στην ομάδα!
Ο Άγγλος επιθετικός τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει πως θα ήθελε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να παίξει στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία κατάθεσε βελτιωμένη προσφορά έναντι 80+ εκατ.ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.
Στην Τότεναμ ακόμα… κρατούν αντίσταση και ο Ντάνιελ Λίβι δεν θέλει ν’ αφήσει τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ του συλλόγου ν’ αποχωρήσει, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να ευελπιστεί πως θα τον έχει μαζί του στην έναρξη του δικού του πρότζεκτ στην τεχνική ηγεσία.
Η Daily Telegraph τώρα αναφέρει πως τα «σπιρούνια» θα επιχειρήσουν να δελεάσουν τον Κέιν με τις απολαβές που θα του προσφέρουν για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, «χρυσώνοντάς» τον!
Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για μισθό 500.000 εβδομαδιαίως, ώστε να ξεπεράσει και τον Ντε Μπρόινε και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Πρέμιερ Λιγκ!