Ο πρόεδρος της Λάτσιο αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να πάρει στην ομάδα τον Βραζιλιάνο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φρεντ, όμως ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε αντίθετη άποψη!
Συγκεκριμένα, ο Κλαούντιο Λοτίτο ανέφερε: «Ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνω προσφορά για τον Φρεντ, αλλά ο Μαουρίτσιο Σάρι μου είπε όχι. Δεν θέλει τον Φρεντ! Έκανε το ίδιο με τον Λο Σέλσο… Ο Σάρι θέλει τον Ζιελίνσκι και τον Ρίτσι».
Να θυμίσουμε ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει υπογράψει στη Λάτσιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025. Επίσης, ο γνωστός προπονητής έχει περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Πεσκάρα, Βερόνα, Περούτζια, Έμπολι, Νάπολι, Τσέλσι και Γιουβέντους.
Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως προχωράει σταδιακά το «φλερτ» ανάμεσα στον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και τη Λάτσιο. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συνομιλίες ανάμεσα στον σύλλογο της Ρώμης και την Τσέλσι οδεύουν προς το τελικό στάδιο, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός.
Όπως μεταδίδει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Άγγλος μέσος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και από κάποιον σύλλογο της Premier League, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό. Παρ’ όλα αυτά, οι «λατσιάλι» διατηρούν το προβάδισμα. Επιπλέον, ίδιος ο άσος της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θεωρεί την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας καλό βήμα για την καριέρα του.