Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε στη δοκιμασία της ομάδας κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Κάτι ιστορικό θα γίνει σήμερα: «Πρώτο ιστορικό παιχνίδι για εμάς, και για το νέο γήπεδο της Λεμεσού. Θα τεστάρει και αυτό τις δυνατότητες του στη φιλοξενία. Ας ελπίσουμε πως θα μας φέρει γούρι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τα εισιτήρια: «Υπάρχει κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων. Σε εγρήγορση οι άνθρωποι του Άρη. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της UEFA. Θα έχουμε 3.000 με 4.000 φίλους. Οι παίκτες του Άρη θέλουν τη στήριξη του κόσμου, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σουμάνσκι είναι εκτός, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι στη διάθεση του κ. Σπιλέφσκι. Περιμένουμε και εμείς πως και πως το παιχνίδι για να προσπαθήσουμε για μία επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλουμε τη νίκη για να φτιάξουμε ένα «μαξιλαράκι» ενόψει της ρεβάνς, έχοντας δώσει και βαθμούς στην Κύπρο».

Για τους φιλάθλους άλλων ομάδων: «Όταν μία ομάδα προσφέρει θέαμα και πιο ήρεμα παιχνίδια, αυτό ικανοποιεί τον κόσμο. Ο ουδέτερος θα έρθει για να παρακολουθήσει θέαμα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όμως είναι αποδεκτός ο αριθμός που είναι κοντά μας. Η φιλοσοφία του ποδοσφαιριστή μας, είναι να προσφέρει θέαμα και να παίζει επιθετικά».

Για την ενίσχυση: «Θα περιμένουμε και την υπόθεση Κακόριν. Το ρόστερ είναι γεμάτο, δεν υπάρχουν απώλειες σε κάποια θέση. Επιθυμία του προπονητή είναι μία ή δύο προσθήκες. Τα πηγαίνει καλά ο Κακόριν στην προετοιμασία της Φιορεντίνα, άρα περιμένουμε την εξέλιξη. Θα είναι φορτωμένο το πρόγραμμα. Υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες, άρα πρέπει να έχει «εργαλεία» έτοιμα να προσφέρουν τα μέγιστα. Όταν είσαι πρωταθλητής, το «έργο» δυσκολεύει περισσότερο».

Για την ενίσχυση εάν η ομάδα δεν μπει σε ομίλους: «Ίσως αλλάξουν λίγο τα δεδομένα, ωστόσο, η ενισχύση είναι δεδομένη. Θέλει η ομάδα έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Αυτή η ευρωπαϊκή πορεία θα φέρει και κάποια κούραση, άρα χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές».

Για τον επιθετικό στη θέση του Κακόριν: «Υπάρχει εναλλακτική εάν δεν έρθει ο Κακόριν. Αν έρθει, θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση. Περιμένουμε την κατάληξη του θέματος. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες που δοκιμάζονται να περάσουν σε διαδικασία ομίλων».