Δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό στην Αυστρία ο Κέναν Πίριτς και ο τραυματισμός του προκαλεί ανησυχία ενόψει του πρώτου αγώνα με την Τορπέντο στην Ουγγαρία, σε μία βδομάδα ακριβώς. Το θέμα του Βόσνιου τερματοφύλακα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ως εξής:
Έχει τραυματιστεί σε δάκτυλο του ποδιού του σε μία φάση στην προπόνηση κατά την οποία δέχθηκε χτύπημα από συμπαίκτη του σε μία διεκδίκηση της μπάλας. Το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό, αλλά εξακολουθεί να του δημιουργεί ενοχλήσεις. Γι’ αυτό το λόγο, θα εξεταστεί από το γιατρό με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο (η αποστολή φτάνει στο νησί μας σήμερα Πέμπτη το απόγευμα).
Δεν είναι απίθανο να προλάβει το πρώτο ματς με την Τορπέντο και οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν στο να βρίσκεται στην αποστολή, είναι όμως άγνωστο εάν θα του δώσει φανέλα βασικού ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, από τη στιγμή που έχασε αρκετές προπονήσεις και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

Ανδρέας Βεντούρης