Η εικόνα με την φωτοβολίδα στο μπαστούνι της Κυρίας Φωτεινής στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της Ανόρθωσης έγινε viral.
Δεν είναι όμως οι πρώτη φορά που οργανωμένοι φίλοι της ομάδας τοποθετούν φωτοβολίδα στο μπαστούνι της για να τους ξεσηκώσει και ποτέ δεν τους χάλασε το χατίρι παρά τα κινητικά της προβλήματα.
Πρόσφυγας από την Αμμόχωστο (τώρα κάτοικος Λάρνακας) φίλαθλος της Ανόρθωσης από πολύ μικρή η Φωτεινή Ευαγγελού, το τόνισε πολλές φορές ότι η Ανόρθωση είναι το μοναδικό πράγμα που τους έχει απομείνει από την κατεχόμενη πόλη τους.

Ανατρέξαμε σε μια παλιότερη της συνέντευξη στο famagustanews στην οποία δήλωσε τα ακόλουθα:
«Η Ανόρθωση είναι ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μας, κάτι που φέραμε από την Αμμόχωστο. Δεν φέραμε κάτι άλλο. Τα ρούχα μας πάλιωσαν και τα πετάξαμε. Δεν μας είχε μείνει τίποτα άλλο παρά μόνο το όνομα της Ανόρθωσης. Είναι μια αγάπη, μια λατρεία που θυμίζει την Αμμόχωστο και ελπίζουμε να ζήσουμε και να παίξουμε κάποτε εκεί».
Για το γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας βάζουν πάντα μια φωτοβολίδα στο μπαστούνι της: «Έχει αρκετά χρόνια που οι οπαδοί της Ανόρθωσης βάζουν στο μπαστούνι μου φωτοβολίδα και θέλουν να τους ξεσηκώνω, τι να κάνω κι’ εγώ, αφού τους αρέσει; Αλλά μου αρέσει και μένα βέβαια. Όποτε έχουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ή μια σπουδαία προπόνηση με θέλουν δίπλα τους».

Η κυρία Φωτεινή, η σούπερ γιαγιά όπως χαρακτηρίστηκε από συγκεκριμένη σελίδα στο facebook που ασχολείται με φανατικούς οπαδούς και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους, αποτελεί παράδειγμα για όλους.
Ότι άμα αγαπάς κάτι, ούτε η ηλικία, ούτε τα κινητικά προβλήματα μπορούν να σε κρατήσουν μακριά από αυτό.
Και η κυρία Φωτεινή αγαπά παθολογικά την Ανόρθωση.