Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

-Για την κάρτα φιλάθλου: «Είχε λήξει το 2020 κι ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι το 2023. Δωρεάν, χωρίς να έπρεπε να πάρουν την κάρτα σε κανένα σταθμό. Είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα. Θα δοθεί παράταση, να τελειώσουν αυτά τα παιχνίδια, να ισχύει η κάρτα που όλοι έχουμε για κάποιες βδομάδες και να γίνει κανονικά η διευθέτηση της ανανέωσής της στη συνέχεια. Ίσως σήμερα ή αύριο να εκδοθεί ανακοίνωση».

-Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Καταρχάς δεν γίνεται να γίνονται έργα και να διεξάγονται αγώνες. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάτι το απρόοπτο; Τέθηκε ξανά το αίτημα για νέα αναστολή από την Πάφος FC, το μελετήσαμε και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πολύ βοηθητικός ο ΓΑΣΥΚΑ. Υπογράψαμε όλοι και θα ξεκινήσουν τα έργα τον Μάιο του 2024. Δεν δεχθήκαμε πίεση από κανέναν. Αν δεν είχαμε εγγυήσεις δεν θα παίρναμε αυτή την απόφαση. Το δ.σ είχε όλα τα χαρτιά που ζήτησε».

-Για το Τσίρειο: «Επειδή γράφτηκε ότι ο ΚΟΑ απαίτησε να μη γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες και θα επιχορηγήσουμε τη διαφορά, ουδέν αναληθέστερο. Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από εμάς. Ήταν δική μας εισήγηση να μετατραπεί το Τσίρειο σε Εθνικό Στάδιο Στίβου Β’, επειδή προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Επειδή το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, να συνεχίσουν να γίνονται και ποδοσφαιρικοί αγώνες. Στον ΚΟΑ έχουμε βάλει ένα συμβολικό ποσό στον προϋπολογισμό του 2024, ώστε μόλις δημιουργηθεί η προϋπόθεση να γίνει η αναβάθμιση που μιλάμε και να τελειώσει και το Τσίρειο. Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τα ταρτάν».

-Η πρόβλεψή του για τις ομάδες στην Ευρώπη: «Ο Άρης πιστεύω θα περάσει. Και η Ομόνοια, με δυσκολία. Για το ΑΠΟΕΛ είναι πιο δύσκολα, αν και η Βοϊβοντίνα δεν έχει το όνομα που είχε παλιά. Θα περάσει και η ΑΕΚ».