Το πολυαναμενόμενο Cyprus Padel League Finals που διοργανώνεται από το Spazio Health & Leisure Club, πραγματοποιείται από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στο γνωστό σε όλους Mall of Cyprus.
Αυτή η συναρπαστική εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Admirals, υπόσχεται να συναρπάσει τους λάτρεις των σπορ και να διασκεδάσει το κοινό με συναρπαστικούς αγώνες και ιδιαίτερες εμφανίσεις.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Admirals Κύπρου, Ανδρέας Ιωάννου, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Η συμμετοχή της Admirals στη διοργάνωση Cyprus Padel League Finals αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να στηρίζουμε και να προάγουμε την αριστεία στον αθλητισμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεισφέρουμε στην πραγματοποίηση αυτού του συναρπαστικού γεγονότος, το οποίο αναδεικνύει το πάθος και την ικανότητα των παικτών Padel από όλη τη χώρα.
Μέσα από τη συνεργασία μας με το Cyprus Padel League, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τους αθλητές και να συμμετέχουμε ενεργά στην κοινότητα, καλλιεργώντας την αγάπη για τον αθλητισμό και το πνεύμα του υγιούς ανταγωνισμού. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε ένα απίστευτο τουρνουά και να βιώσουμε την επίδειξη ταλέντου στο Mall of Cyprus”.
Η διοργάνωση Cyprus Padel League Finals είναι μια σειρά από εντυπωσιακούς αγώνες, που αναδεικνύουν την ικανότητα και το πάθος μερικών από τους καλύτερους παίκτες Padel στη χώρα, οι οποίοι επιδεικνύουν το ταλέντο και την αποφασιστικότητά τους στο γήπεδο, αγωνιζόμενοι για το σπουδαίο βραβείο του πρωταθλήματος. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών, θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί αγώνες, ενώ η κορύφωση του ενδιαφέροντος θα γίνει την 1η και 2η Ιουλίου με τον τελικό και τους φιλικούς αγώνες μεταξύ παικτών παγκοσμίου φήμης και ορισμένων από τους πιο διακεκριμένους παίκτες στην Κύπρο.
«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι πραγματοποιούμε το Cyprus Padel League Finals στο Mall of Cyprus, το οποίο είναι ένα ιδανικός προορισμός για όλους. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα τουρνουά που αναδεικνύει το υψηλότερο επίπεδο ταλέντων Padel στη χώρα. Με την υποστήριξη της Admirals, δημιουργήσαμε μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους παίκτες όσο και για το κοινό.
+Το Cyprus Padel League Finals υπόσχεται έντονο ανταγωνισμό, συναρπαστικούς αγώνες και μια αθλητική εορταστική ατμόσφαιρα. Προσκαλούμε όλους να έρθουν μαζί μας στο Mall of Cyprus και να παρακολουθήσουν το ενθουσιώδες θέαμα από πρώτο χέρι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, διοργανωτής του Cyprus Padel League Finals και ιδιοκτήτης του Spazio Health & Leisure Club.
Στις 2 Ιουλίου, οι θεατές θα παρακολουθήσουν αγώνες επίδειξης που θα προβάλουν τις εξαιρετικές δεξιότητες των παγκοσμίου φήμης αθλητών Mauri Munoz Martines και Andreas Spangsoe, οι οποίοι θα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Τόσο ο Martines όσο και ο Spangsoe είναι ευρέως αναγνωρισμένοι και αξιοσέβαστοι στον κόσμο του Padel, και η συμμετοχή τους θα ενισχύσει αναμφίβολα τον ενθουσιασμό και το κύρος της εκδήλωσης. Η διοργάνωση Cyprus Padel League Finals προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία στους λάτρεις των σπορ, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στο κοινό, να βιώσουν την συναρπαστική ατμόσφαιρα του επαγγελματικού Padel, και συνιστά μια αξέχαστη και γεμάτη συγκινήσεις εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.