«Πουλάει» ο Αρόλντ Μουκουντί στις ξένες αγορές.

Ο Καμερουνέζος στόπερ προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν υψηλών επιδόσεων με την ΑΕΚ κι αυτό είναι κάτι που το «εξαργυρώνει» το φετινό καλοκαίρι.

Μέχρι τώρα δύο ομάδες (Λανς και Μπριζ) έχουν πραγματοποιήσει focus κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 25χρονο σέντερ μπακ της Ένωσης σύμφωνα με ρεπορτάζ που έπαιξαν εντός κι εκτός Ελλάδας, ενώ το όνομά του κυκλοφόρησε στην Τουρκία και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μπεσίκτας.

Μάλιστα οι δευτεραθλητές Γαλλίας και η βελγική ομάδα έδειξαν διατεθειμένες να προσφέρουν 8 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του «Λοχία», χωρίς ωστόσο να δελεάσουν τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΩΡΑΣ» την Δευτέρα (24/7) απέρριψαν και νέα κρούση ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ για τον θηριώδη στόπερ.

Εσχάτως και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Γκενκ είναι ένα ακόμα κλαμπ που διατηρεί θετικό report για τον Μουκουντί με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Το βελγικό κλαμπ  «σκαλίζει» όλα τα δεδομένα για τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό που προϊόντος του χρόνου… μαγνητίζει ολοένα και περισσότερες ομάδες στο κατώφλι της ΑΕΚ.