Ο Σαντίο Μανέ αισθάνεται όλο και περισσότερο άβολα στην Μπάγερν το τελευταίο διάστημα, με την τελευταία απόδειξη να είναι μία επιθετική ατάκα που εξαπέλυσε σε Γερμανούς ρεπόρτερ που θέλησαν να του αποσπάσουν δήλωση για το μέλλον του.

Το καλοκαίρι του 2022 ο Σαντιό Μανέ πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ έπειτα από έξι άκρως πετυχημένη χρόνια στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και να αναζητήσει μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση της Μπάγερν.

Το φινάλε της πρώτης του σεζόν τον βρήκε μεν πρωταθλητή Γερμανίας όμως ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο δεν τα πήγε καλά, με τον Σενεγαλέζο να μην έχει ρόλο πρωταγωνιστή στους Βαυαρούς και να παίρνει μέρος σε ένα έντονο επεισόδιο με τον Σανέ στα αποδυτήρια της ομάδας.

Πλέον, φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπάγερν να επιθυμεί την Μπάγερν να “απαλλαγεί” από το συμβόλαιό του και να τον “σπρώξει” στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο που καραδοκεί, με τον Μανέ από την πλευρά του να έχει χάσει την ηρεμία του και να δείχνει μάλιστα τον εκνευρισμό του στην όλη κατάσταση.

Αυτό έγινε όταν Γερμανοί ρεπόρτερ τον πλησίασαν για να αποσπάσουν κάποια λόγια αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του, με τον πρωταθλητή Αφρικής να απαντάει σε έντονο ύφος: “Παιδιά, με ‘σκοτώνετε’ κάθε ημέρα και θέλετε να μιλήσω τώρα;”.