Ο Παναθηναϊκός έπρεπε μέχρι την Πέμπτη το βράδυ να δηλώσει στην UEFA τη λίστα του για τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Ντνίπρο, και μόνο για αυτά, και το έκανε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει την απόφαση να αφήσει εκτός τον Τσέριν που είναι τραυματίας και έχει να παίξει σε φιλικό από τις 4 Ιουλίου και την Πετρολούλ. Ενώ εκτός έμειναν και οι Αϊτόρ, Ζέκα.
Τόσο ο Ισπανός εξτρέμ όσο και ο Έλληνας μέσος προέρχονται από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, τώρα επιστρέφουν στα παιχνίδια, και πιθανότατα ο Σέρβος να θεώρησε πως δεν είναι 100% έτοιμοι για να μπουν σε μια τέτοια μάχη και επέλεξε παίκτες που είναι απόλυτα έτοιμοι.
Επίσης εκτός έμεινε και ο Γκάνεα που ακόμα δεν έχει μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Βιλένα όσο και ο Γεντβάι.
Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως το τριφύλλι έχει δικαίωμα μέχρι τη Δευτέρα (24/7) το βράδυ, 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με την Ντίνπρο, να προβεί σε δύο αλλαγές. Και δεν αποκλείεται αν τις επόμενες μέρες αλλάξει κάτι με τον Τσέριν να είναι ο Σλοβένος ένας εξ αυτών που θα μπει στη λίστα.

Αναλυτικά τη λίστα για τα ματς με την Ντνίπρο συγκροτούν οι εξής παίκτες:.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς.
ΜΕΣΟΙ: Ρουμπέν, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σπόραρ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.
Ενώ στη Β’ λίστα μπορούν να συμπεριληφθούν οι: Φικάι, Φρόκου, Κάτρη και Καλοσκάμης.