Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σα Πίντο στην κάμερα της Cablenet, μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στον Βόλο.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Κάναμε ένα καλό ματς. Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τη Βοϊβοντίνα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις τέσσερεις βδομάδες και ήμασταν κουρασμένοι. Θα ρίξουμε ρυθμούς στις προπονήσεις έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να ξεκουραστούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική πάσα, έχουμε πολλά περιθώρια για να το κάνουμε. Κάναμε ένα λάθος και μας τιμώρησαν. Μου άρεσαν αυτά που είδα, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλω. Πάντα θέλω να νικάω».
Για τους Βιγιαφάνες-Μαρκίνιος: «Εύχομαι να τους είχα μαζί στην προετοιμασία πιο νωρίς. Αν είναι έτοιμοι στο 100% ίσως αγωνιστούν από την αρχή κόντρα στη Βοϊβοντίνα, αν όχι τότε θα περάσουν ως αλλαγή».
Για τις μεταγραφές: «Χρειαζόμαστε ένα αριστερό μπακ στον Κατάλογο Α’. Δεν έχουμε άλλες κενές θέσεις αλλά δεν περιορίζουμε τις επιλογές μας. Δουλεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε μια μεταγραφή. Υπάρχουν οι Ζέφτε Βιτάλ και Τζιάμμας αλλά ο πρώτος είναι ένα πρότζεκτ για εμάς και έρχεται σε μια νέα χώρα. Ο Ντζάλμα πρέπει να πάρει παιχνίδια».
Αν θα είναι έτοιμος ο Πέτροβιτς ενόψει Βοϊβοντίνα: «Είναι λίγο νωρίς να το κρίνω. Ήρθε και ήταν έτοιμος. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μέσος τόσο ως και κεντρικός αμυντικός. Θα δούμε πως θα πάει και αν θα πάρει λεπτά με τη Βοϊβοντίνα».