Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet πριν την έναρξη του φιλικού κόντρα στον Βόλο.
Αναλυτικά:
Για την προετοιμασία: «Ο πιο αρμόδιος για να το απαντήσει αυτό είναι ο Σα Πίντο και θα έχετε την ευκαιρία να τον ρωτήσετε στο τέλος του αγώνα. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο, ο Σα Πίντο χρησιμοποίησε τα φιλικά όπως ο ίδιος επιθυμούσε. Μοίρασε το χρόνο με τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα δούμε ένα πολύ διαφορετικό ΑΠΟΕΛ αλλά θα δούμε ένα ΑΠΟΕΛ με περισσότερη συνοχή και με διαφορετική φιλοσοφία».
Για τον Πέτροβιτς: «Δεν έκανε προπόνηση ο Πέτροβιτς αλλά ήταν σε μια τέτοια κατάσταση που δεν το αποκλείω να αγωνιστεί ακόμα και σήμερα».
Για τα μεταγραφικά: «Οι προτεραιότητες μας έχουν συμπληρωθεί. Υπήρξαν και οι δύο τελευταίες προσθήκες με Πέτροβιτς και Δώνη. Από εκεί και πέρα για να είμαι ειλικρινής δεν έχουμε κάποια προτεραιότητα».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τις 6.000 και συνεχίζουμε».
Για τον Δώνη: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του και αυτό που συζητήθηκε ήταν το πότε θα επιστρέψει. Έχει δρομολογηθεί μέσα με τέλη του Σεπτέμβρη η επιστροφή του αλλά ελπίζω να μας εκπλήξει και να είναι έτοιμος νωρίτερα».