Ενημέρωση από τον Άρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πρόγραμμα της ομάδας. Η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει αύριο το 3ο και τελευταίο φιλικό στην Αυστρία, με την Αούστρια Βιέννης.

Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ…

Μια πολύ ιδιαίτερη ομαδική δραστηριότητα περιλάμβανε το πρόγραμμα για την αποστολή του Άρη το απόγευμα της Δευτέρας. Νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν στην πόλη της Βιέννης και συγκεκριμένα στο spider rock.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητή κατασκευή Flying Fox στον κόσμο καθώς διανύεις μια απόσταση 380 μέτρων πάνω απ’ τον Δούναβη, δεμένος με συρματόσχοινο, πηδώντας από ύψος 36 μέτρων! Δεδομένα η αδρεναλίνη όλων ανέβηκε στα ύψη και παρά το ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα μόνο χαλάρωση δεν προσφέρει, η αλλαγή παραστάσεων από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα ήταν εξίσου σημαντικό κίνητρο.

Το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές δε χρειάστηκε να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία στην πισίνα.

Αντίθετα, αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το 3ο και τελευταίο φιλικό στην Αυστρία, με την Αούστρια Βιέννης στην Generali Arena. Ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδίδεται ζωντανά από το Cytavision Sports 1.