Εμπόδια στον δρόμο για την ανανέωση του Σλούκα στον Ολυμπιακό, με τη «Magic Euroleague» του SDNA να αναφέρει πως ο Έλληνας άσος είναι στο ραντάρ της Αρμάνι και πιθανότατα, αν ο Μίσιτς μετακομίσει στο ΝΒΑ, θα βρεθεί και σε αυτό της Εφές.

Τα προβλήματα στην σχέση του Έλληνα άσου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πλέον και επίσημα, με τον Σλούκα να αναφέρει σε δηλώσεις του πως δεν είναι ευχαριστημένος με την μεταχείριση από τον τεχνικό του Ολυμπιακού και την Αρμάνι να έχει κυκλώσει το όνομα του «Σλούκι Λουκ».

Η ομάδα του Μιλάνου εδώ και καιρό πιέζει τον Σλούκα, έχοντας κάνει μάλιστα και επαφές μαζί του, παίζοντας τα ρέστα της για ακόμα ένα “μπαμ” το φετινό καλοκαίρι, μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς.

Η Αρμάνι ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού στην υπόθεση ανανέωσης του Σλούκα, αφού στο κόλπο δεν αποκλείεται να μπει και η Εφές, σε περίπτωση που ο Μίσιτς επιλέξει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, κάτι που έχει σοβαρά στο μυαλό του.

Η ομάδα του Ερντέμ Τσαν, πλέον, δεν έχει ακόμα προχωρήσει, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα το κάνει αν ο Σέρβος άσος αποφασίσει να συνεχίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η ομάδα-έκπληξη πάντως θα ήταν η εμπλοκή της Παρτιζάν που λόγω Ομπράντοβιτς έχει τύχη, αλλά πρέπει να κάνει υπέρβαση οικονομικά για να τον προσεγγίσει.

Ωστόσο προτεραιότητα του Σλούκα παραμένει η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να μην παίζουν, όπως είναι φυσιολογικό, μόνοι. Το πρόβλημα παραμένει για τον Ελληνα άσο ο ρόλος και ο χρόνος που του δίνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η σχέση του σπουδαίου άσου με τον προπονητή αναλύθηκε στην εκπομπή διεξοδικά καθώς αποτελεί και το μεγάλο αγκάθι που φέρνει την παραμονή του Σλούκα στο 50-50.