Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την πιθανότητας της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ.

Μετά τον Ματίας Λεσόρ ένας ακόμη… παίκτης της Παρτίζαν βρίσκεται στο πράσινο στόχαστρο. Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά το «διάλειμμα» της μίας χρονιάς στη Σερβία.
Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για… επανασύνδεση, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ποιοτικούς Έλληνες για την ενίσχυση του κορμού του. Και αν μη τι άλλο ο Παπαπέτρου είναι ένας παίκτης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι «τελειωμένο» καθώς στον Παναθηναϊκό «δουλεύουν» παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών, ενώ περιμένουν και τις εξελίξεις στο θέμα του Γιώργου Παπαγιάννη αναφορικά με το πώς θα κινηθούν στο θέμα Ελλήνων και ξένων. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει (εδώ και αρκετό καιρό) ενδιαφέρον, όπως επίσης και δίαυλος επικοινωνίας. Πλέον οι «πράσινοι» θα «φουλάρουν» περισσότερο τις μηχανές τους προκειμένου να «κλείσουν» και αυτήν την υπόθεση.