Τα πάντα στο τραπέζι. Από το οικονομικό, στο αγωνιστικό και στο οργανωτικό. Καθημερινά στον Αρχάγγελο, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, αναλύουν όλα τα δεδομένα και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις που αφορούν και επηρεάζουν το πλάνο της νέας σεζόν.
Στο κεφάλαιο προπονητή, δεν υπάρχει ακόμα κάτι το χειροπιαστό αφού γίνονται αξιολογήσεις ονομάτων. Γίνεται αντιληπτό ότι πρέπει να περιοριστεί όσο πιο πολύ γίνεται το ρίσκο ενώ παράλληλα, η διοίκηση θέλει να σχηματιστεί μία προπονητική ομάδα που να περιλαμβάνει πρόσωπα τα οποία έχουν γνώση του Αρχάγγελου.
Μία εξέλιξη που πιθανόν να ανατρέψει τα προηγούμενα δεδομένα, αφορά τον Χρίστο Γουίλερ ο οποίος συμβαδίζει πλέον με την αρχική οικονομική πρόταση του ΑΠΟΕΛ και εκτός απροόπτου αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής στην ομάδα.
Μιλάμε βέβαια για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος σε τέσσερις μήνες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.
Ταυτόχρονα, η διοίκηση, είναι σε αναμονή για τις απαντήσεις ποδοσφαιριστών στους οποίους προτάθηκε αναπροσαρμογή στους οικονομικούς όρους και γενικά προκύπτει κινητοποίηση που θα φέρει εξελίξεις στα επόμενα 24ωρα.
Κόντρα στα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, η διοίκηση Πετρίδη δεν σταματά να καταβάλει προσπάθεια για να βρει λύσεις και να καταφέρει η ομάδα να λειτουργήσει με τα μικρότερα και λιγότερα προβλήματα.