Μετά και την αποχώρηση του Όμρι Άλτμαν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Τελ Αβίβ, έγιναν εννέα οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι πέραν του Ισραηλινού επιθετικού, έχουν αποχωρήσει οι Γκονζάλεθ, Χριστοφόρου, Γκόρντιτς, Ροσάλες, Σανχούρχο, Γκρόμοφ, Γιάκολις και Νίκολιτς.
Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί μόνο αν προκύψει πρόταση για τον Φαράζ, κατά πρώτο λόγο, αλλά και για τον Μάμα κατά δεύτερο, κάτι που επί του παρόντος δεν υπάρχει για κανέναν από τους δύο.
Απ’ εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει τους Σάντσες και Ρομπέρζ, έχει εγγράψει ξανά στο ρόστερ της τον Μπρούνο Γκάμα κι ο Τσάβι Ρόκα θα επιδιώξει να κλείσει τις δύο επόμενες μεταγραφές μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, εννοώντας τους Φραν Σολ και Φάνο Κατελάρη.
Βέβαια, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Ο Ισπανός επιθετικός θα πρέπει να πάρει την ελευθέρας του από τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ η υπόθεση του Κύπριου ποδοσφαιριστή θα κλείσει όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με την Οστάνδη.

Ανδρέας Βεντούρης