Ενημέρωση από την Ομόνοια για τους διεθνείς της:

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διεθνών μας ποδοσφαιριστών, ενώ τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένοι οι εναπομείναντες αγώνες και ακολούθως θα επιστρέψουν στη βάση τους.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ: Τρεις ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν στην εντός έδρας ήττα της χώρας μας από τη Γεωργία με 1-2, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Κούσουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο Λοΐζος Λοΐζου πέρασε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους στο 78ο λεπτό. Στην αποστολή βρισκόταν και ο Κωνσταντίνος Παναγή. Επόμενη υποχρέωση για την εθνική μας είναι αύριο (21:45) εκτός έδρας απέναντι στη Νορβηγία.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι της εθνικής του απέναντι στο Μαυροβούνιο, το οποίο έμεινε στην ισοπαλία 0-0. Την Τρίτη η Ουγγαρία θα υποδεχθεί τη Λιθουανία στις 21:45.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΑΟΥ: Ο Μορέτο Κασάμα αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη της εθνικής του απέναντι στη Σάο Τόμε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΜΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ: Ο Φουάντ Μπασιρού αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι στη νίκη της χώρας του απέναντι στο Λεσότο με 1-0.