Ο ΤΑΑ θυμάται πως μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, ήταν η αυθόρμητη κίνησή του να πέσει στην αγκαλιά του Kloppo, λίγο μετά την πρώτη του εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα.

«Είχε απλώσει να μου δώσει το χέρι, αλλά πήγα στην αγκαλιά του» είχε πει. Έκτοτε, αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές. Ο ΤΑΑ έκανε τα πάντα χάρη στον Γερμανό κόουτς. Έπαιξε παντού, πήρε εμπειρίες, βελτίωσε το παιχνίδι του, πήρε ανάσες όταν αισθάνθηκε να μην τα καταφέρνει, εξελίχθηκε, έφτασε μέχρι και στην τιμητικότατη θέση του δεύτερου αρχηγού.

Και τώρα, πρέπει να συνηθίσει κάτι καινούργιο. «Άλλαξε όλη τη ζωή μου. Και τη δική μου και όλων στην οικογένειά μου. Πραγματικά δεν θα καταφέρω ποτέ να τον ευχαριστήσω όσο του αξίζει, για το γεγονός πως έκανε πραγματικότητα όλα μου τα όνειρα» είπε με δάκρυα στα μάτια μπροστά στην κάμερα.

Ο ΤΑΑ θα βιώσει την αλλαγή, που θα είναι σκληρή για εκείνον. Αλλά με τον επαγγελματισμό του οφείλει να συνεχίσει για το καλό της Λίβερπουλ, με τον Σλοτ και τον κάθε πιθανό επόμενο κόουτς στην άκρη του πάγκου.