Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο σεΐχης Γιασίμ κατέθεσε νέα προσφορά, πέμπτη κατά σειρά, για να κάνει δική του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνεχίζεται ο σκληρός αγώνας μεταξύ του σεΐχη Γιασίμ του Κατάρ και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ. Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail» ο σεΐχης του Κατάρ κατέθεσε καινούργια πρόταση, νο.5 τον αριθμό, προκειμένου να πείσει τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας να του πουλήσουν τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο σεΐχης Γιασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Τανί, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έδωσε χρόνο στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή (09/06). Μετά απ’ αυτό το χρονικό διάστημα, η προσφορά θα ισχύει, αλλά δεν θα είναι διαπραγματεύσιμη. Πάντως, και η νέα αυτή προσφορά του σεΐχη, παρ’ ότι βελτιωμένη, δεν φτάνει τα 6 δις λίρες, που θέλουν οι Γκλέιζερς.

Είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στη νέα αυτή προσφορά, αφού φημολογούταν πως ήταν εκείνος που είχε το προβάδισμα με τα προηγούμενα δεδομένα. Υπενθυμίζουμε πως στην δική του προσφορά παρέχεται η δυνατότητα στους Γκλειζερς να παραμείνουν στην ομάδα για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο.