Στην ΑΕΛ λες και είχαν προβλέψει την είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα, καθώς φέρεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους να μην έχει διάθεση, στο παρών στάδιο, να κάνει πράξει αυτά που έλεγε, να αφήσει δηλαδή την ομάδα χωρίς χρέη όταν θα ερχόταν ο καιρός της αποχώρησης του.
Εξ αρχής το πήγαν πολύ προσεκτικά στο οικονομικό κομμάτι έχοντας κατά νου το τι θα έβρισκαν μπροστά τους αν είχαν να αντιμετωπίσουν τα παλιά χρέη. Η αλήθεια είναι ότι επικρατεί προβληματισμός μεν για την στάση του Ανδρέα Σοφοκλέους αλλά όπως μαθαίνουμε υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθούν οι τρόποι και οι πόροι να ανταπεξέλθει η ομάδα στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Ήδη έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά με την αναπροσαρμογή των συμβολαίων κάτι που έχει μειώσει το μισθολόγιο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχοντας τους ίδιους ποδοσφαιριστές.
Από εδώ και μπρος θα πρέπει η διοίκηση να βάλει σε εφαρμογή άλλες λύσεις και τρόπους για να μπορέσει να βγει η σεζόν…ήρεμα. Το μόνο σίγουρο είναι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα αντιμετωπίσουν ότι βρουν στον δρόμο τους, θέλοντας στο τέλος της ημέρας να φτιάξουν μια καλή ομάδα για τον κόσμο τους, που θα παλεύει στα ίσα για τις νίκες.

Αριστείδου Μιχαήλ