Η Ρεάλ δεν θα διστάσει να δώσει πακτωλό χρημάτων για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ από αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Equipe. Η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί μέσα στον επόμενο χρόνο μοιάζει βέβαιη. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν αυτό συμβεί αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο, αφού μεταξύ των δύο ενδεχομένων, υπάρχει διάσταση επιθυμιών.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ δήλωσε ότι θα παραμείνει στο «Παρκ ντε Πρενς» μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη, αν δεν ανανεώσει, για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο τον Ιούλιο του 2024. Η Ρεάλ ενδιαφέρεται μόνιμα για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Παρί, όμως σύμφωνα με την Equipe αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να μεταφραστεί σύντομα σε μια τεράστια οικονομική προσφορά. Το γαλλικό δημοσίευμα καταπιάνεται με τις προθέσεις των Ισπανών και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα διστάσει να κάνει πρόταση ακόμα και 200.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ, ώστε να τον αποκτήσει από αυτό το καλοκαίρι, ως άμεσο διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά που μετακόμισε στην Αλ Ιτιχάντ.

Η Ρεάλ προς το παρόν εμφανίζεται ικανοποιημένη από τις εξελίξεις με τον Εμπαπέ, όμως δύσκολα θα επιχειρήσει κάτι που θα προκαλέσει νέα ρήξη στις σχέσεις της με την Παρί, ειδικά όταν μπορεί να βρει ως αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον Εμπαπέ.