Έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Μιχάλης Κρασιάς, πρόεδρος της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης και του πανεπιστημιακού αθλητισμού. Ο 64χρονος Μιχάλης Κρασιας, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε με θάρρος τον καρκίνο.

Διετέλεσε πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υπήρξε επίσης Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Πρόεδρος του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου Κύπρου, Τεχνικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Κύπρου, Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, Συντονιστής των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (Κύπρος, 2009), αρχηγός αποστολής σε Παγκόσμιες Πανεπιστημιάδες, Μεσογειακούς αγώνες, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Εκπροσώπησε την Κύπρο σε Γενικές Συνελεύσεις Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών και σε δυο Γενικές Συνελεύσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδα και Κύπρο. Πρωτοστάτησε στη δημιουργία του European Handball Challenge Trophy και ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής επιτροπής δημιουργίας των πρώτων κανονισμών του αθλήματος του Beach Handball. Πρωτοστάτησε στην εισαγωγή του αθλήματος του Futsal στην Κύπρο.

Σαν αθλητής αγωνίστηκε στις Πετοσφαιρικές ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Νέας Σμύρνης, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Νεαπόλεως, Αχιλλέας Καϊμακλίου και διετέλεσε διεθνής πετοσφαιριστής και αθλητής στίβου στα 400μ (2ος Πανελληνιονίκης).