Στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy ο Ανδρόνικος Κακουλλής μίλησε και για την προοπτική του εξωτερικού.
Ο επιθετικός της Ομόνοιας αποκάλυψε ότι ρώτησαν γι’ αυτόν από το εξωτερικό αλλά έχει συμβόλαιο με την ομάδα και είναι αφοσιωμένος.

Συνέντευξη στον Χρίστο Χρίστου

ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ στο BALLA: «Όλα όσα είπαμε ήταν ‘’ψέματα’’…»

-Η προοπτική του εξωτερικού σε ενδιαφέρει; «Και βέβαια με ενδιαφέρει. Όταν έρθει θα δούμε πως θα με βρει, θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα και θα πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση. Για την ώρα είμαι αφοσιωμένος στην Ομόνοια με την οποία έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο. Όταν έρθει η στιγμή θα το δούμε».

Η κορυφαία 11άδα… του Ανδρόνικου Κακουλλή!

-Είχες κρούσεις από το εξωτερικό; «Είχα κρούσεις, έψαξαν για εμένα αλλά μέχρι εκεί, δεν προχώρησε κάτι για τον έναν ή τον άλλο λόγο».

Μίλησε ανοικτά ο Κακουλλής: «Αυτό πήγε λάθος στο πρωτάθλημα…»

 

-Ποιο πρωτάθλημα σε εξιτάρει περισσότερο; «Τα μεγάλα πρωταθλήματα τους εξιτάρουν όλους, ακόμα και η δεύτερη τι τάξη κατηγορία της Αγγλία με τις ομάδες, την προβολή και τις εγκαταστάσεις. Ρεαλιστικά υπάρχουν πρωταθλήματα πιο κοντά σε εμάς όπως το Βελγικό το οποίο ρίχνει ματιές στην Κύπρο, το Ολλανδικό, πρωταθλήματα τα οποία είναι φύση επιθετικά με γνώμονα το γκολ και με παιχνίδι με απίστευτο ρυθμό».

Το θυμάται και ανατριχιάζει: «Οδήγησα την Ομόνοια σαν αρχηγός στο «Ολντ Τράφορντ»