Η ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΗΣ ΝΤΑΜΠΖΙΣΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ
Την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Μπάντμιντον (Μονό Γυναικών) πανηγύρισε η Ελένη Χριστοδούλου στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες σε Κρακοβία – Μαλοπόλσκα, φέρνοντας χαμόγελα στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η πρωταθλήτρια μας είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στην Πολωνή Βικτόρια Νταμπζίνσκα. Παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Στο πρώτο επικράτησε με 21-16, αφού κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του. Πιο δύσκολη ήταν η επικράτηση της στο δεύτερο, αφού χρειάστηκε να φτάσει στο 22-20 για να σφραγίσει την επιτυχία της.
Επόμενος αγώνας για την Ελένη Χριστοδούλου είναι την Τετάρτη (28/6) κόντρα στην Ολλανδή Τζέιμι Λόρενς. Ο αγώνας που είναι προγραμματισμένος για τις 10:30 (ώρα Κύπρου) θεωρείται καθοριστικός, αφού η νικήτρια θα πάρει την πρόκριση στη φάση των «16». Η Ελένη Χριστοδούλου έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι μπορεί να πάρει το ζητούμενο, υλοποιώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία για το κυπριακό Μπάντμιντον.
—————————————————
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, για την συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
(Απεσταλμένος ΚΟΕ-ΕΑΚ)