Από πλευράς ΑΕΛ ανακοινώθηκε νωρίτερα το οργανόγραμμα για τη νέα χρονιά. Συνολικά 14 άτομα θα στελεχώσουν τις διάφορες θέσεις έτσι ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα για να λειτουργεί ομαλά και να μην έχει προβλήματα. Το ΔΣ του σωματείου φαίνεται να έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα, αφού έχει καταφέρει να στελεχώσει τους γαλαζοκίτρινους με επαγγελματίες στο είδος και να βγάζει μια πρώτη πολύ καλή εικόνα προς τα έξω. Σε σημείο μάλιστα, που κάνει τους φίλους της ΑΕΛ να αναρωτιόνται ότι αν στελεχωθεί και η ποδοσφαιρική ομάδα με τον ίδιο τρόπο τότε η χρονιά σαφώς και θα είναι πολύ καλύτερη της περσινής.
Αυτό έχει φέρει και χαμογέλα ικανοποίησης στους φιλάθλους, που βλέπουν ότι κάτι καλό πάει να γίνει με τις πρώτες ανακοινώσεις. Το…ζουμί, ωστόσο, είναι στο πώς θα στελεχωθεί η ομάδα και πόσοι θα φύγουν από το υφιστάμενο ρόστερ, καθώς η περσινή εικόνα της ΑΕΛ ήταν επιεικώς μέτρια.
Ο Χρίστος Χαραλάμπους έχει στρωθεί στην δουλειά και προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις ενώ παράλληλα, έχουν και τον βραχνά των ποδοσφαιριστών που πρέπει να αποχωρήσουν και να αποζημιωθούν. Στο πιο πάνω θέμα, χρειάζεται να γίνει ένας λεπτός χειρισμός έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί οικονομικά το σωματείο.

Αριστείδου Μιχαήλ