Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Είχαμε πει ότι ήταν ο τελικός της χρονιάς μέχρι τον επόμενο, αν βεβαίως υπάρξει. Η γκολάρα του Χάμπου μας έδωσε μια υπερπολύτιμη νίκη για να διατηρήσουμε τις όποιες πιθανότητές μας για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχαμε πειθαρχία, πάθος, αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι εδώ και δύο μήνες κερδίζουμε μεγάλους αντιπάλους αλλά δεν πλησιάζουμε τις άλλες ομάδες, αφού πληρώνουμε το κακό μας διάστημα. Υποπέσαμε σε σοβαρά λάθη για να μείνουμε μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Κάναμε τα πάντα για να μείνουμε πίσω, αλλά πλέον η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα επιδιώξουμε πλέον να νικήσουμε την Ομόνοια».

-Αν κάνουν υπολογισμούς για την Ευρώπη: «Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι σε καλή κατάσταση, δύσκολα χάνει. Προμηνύεται ένα μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ. Αν νικήσουμε, υπάρχει πιθανότητα την επόμενη αγωνιστική να πάρουμε τη διαφορά στο παιχνίδι. Υπάρχουν πιθανότητες αλλά δεν είναι με το μέρος μας».

-Για τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Ήταν άψογη η διαιτησία. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερες διαιτησίες τα τελευταία χρόνια από τα φετινά πλέι οφ».

-Για την αυριανή γενική συνέλευση: «Να περιμένετε επίσημη ενημέρωση αργά το απόγευμα ή το πρωί της Πέμπτης. Να κάνετε λίγη υπομονή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Απόλλωνας θα παραμείνει δυνατός».

-Για τα δημοσιεύματα για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, χωρίς να υπάρχει κάτι το επίσημο ή ουσιαστικό. Όχι όμως για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Όπως βολιδοσκοπήθηκε ο κ.Παπαϊωάννου, υπήρξαν επαφές και με άλλους από το εξωτερικό».

-Για τον Ντορεγκαράι: «Δεν θα μπω σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι προτιμότερο να ολοκληρωθεί πρωτίστως η διαδικασία της γενικής συνέλευσης».