Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον Ρομπέρζ: «Έχει ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει καιρό. Η εγχείρηση διευθετήθηκε στην Γαλλία εδώ και δύο μήνες. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να τον αποτρέψουμε, είναι θέμα υγείας. Δεν ήρθε ξαφνικά. Θα τον θέλαμε και στον αγώνα της Κυριακής αλλά την Δευτέρα θα υποβληθεί σε επέμβαση και δεν έχει το χρονικό περιθώριο να ταξιδέψει στην Γαλλία»

Θα είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας; «Ναι θα είναι έτοιμος».

Για τον Ουάρντα: «Θα παίξει με το ΑΠΟΕΛ και θα χάσει το παιχνίδι με την Πάφος FC».

Υπάρχει κακοδαιμονία φέτος στον Απόλλωνα: «Έχουμε τέσσερις με χιαστούς, άλλους εκτός ομάδας, τώρα ο Ρομπέρζ, γενικά αγωνιζόμαστε αποδεκατισμένοι. Πάντα τα ΑπόλλωνΑΠΟΕΛ σε εξιτάρουν, είναι τα ντέρμπι της τελευταίας 10ετίας και το κίνητρο υπάρχει. Είναι στο 50-50 ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τον τίτλο και θα παλέψουμε τις πιθανότητες μας».

Για τον Βα: «Έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς».

Για τον Νταμπό που επέστρεψε: «Είχε πρόβλημα στην μέση και τώρα είναι έτοιμος. Πήρε χρόνο και κόντρα στον Άρη».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε κόσμο, το απόγευμα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων. Είναι το τελευταίο φετινός εντός έδρας, είναι καθοριστικό και θα έχουμε αρκετό κόσμο».

Ήταν μάθημα η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα; «Δεν είναι θέμα μαθήματος, το πρωτάθλημα ένας το παίρνει. Αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας, έγιναν λανθασμένες κινήσεις. Για να μείνουμε εκτός διεκδίκηση πρωταθλήματος και εκτός Κυπέλλου σημαίνει κάτι κάναμε λάθος. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να γεμίσει το γήπεδο».