Σε ένα πολύ δυνατό και δύσκολο τεστ η Ομόνοια… δήλωσε παρούσα! Κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία ένα πολύ ισχυρό και ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι η Πάφος FC, κερδίζοντας την στην έδρα της, έστω και αν δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή… Έδειξε όμως ετοιμότητα ενόψει τελικού κυπέλλου.
*Τα θετικά ήταν πολλά για την Ομόνοια Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, στον θεσμό του πρωταθλήματος.
*Παράλληλα αυτή ήταν και η 3η νίκη (!) επί της Πάφος FC, το τελευταίο διάστημα, με το «τριφύλλι» να κερδίζει δυο φορές στο ΓΣΠ (η μία είχε δώσει και την πρόκριση στον τελικό) και άλλη μια εκτός έδρας!
*Όλα αυτά με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, ενώ θυμίζουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, η Ομόνοια είχε ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις του αγώνα από την Παφιακή ομάδα.
*Σε μεγάλη βραδιά ήταν απόψε, ο σπουδαίος Φαμπιάνο για τους «πράσινους» ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του!
*Γκολάρα από τον Λέζιακς (από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα), το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και καλύτερη ψυχολογία στον ίδιο.
*Στα αρνητικά οι τραυματισμοί που έχουν προκύψει με Κακουλλή, Μπασιρού, Σράντι και Ουζόχο. Η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.