Η Ελλαδική ιστοσελίδα SDNA, αναφέρεται με ρεπορτάζ της στον Φαράζ και τονίζει πως σύντομα η ΑΕΚ θα δεχθεί πρόταση ύψους 1.6 εκ. ευρώ για τον 24χρονο!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
«Το SDNA έχει…φρέσκο ρεπορτάζ για τον 24χρονο εξτρέμ της ΑΕΚ Λάρνακας που προκαλεί «γκελ» (και) σε σουπερλιγκάτες ομάδες.
Ο Ιμάντ Φαράζ είναι ένα από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που «παίζει» να βρούμε μπροστά μας στο καλοκαιρινό παζάρι που έρχεται και να μας απασχολήσει επί της (μεταγραφικής) ουσίας.
Για τον 24χρονο εξτρέμ της ΑΕΚ Λάρνακας κυκλοφορεί θετικό report – όπως αποκάλυψε το SDNA – στα στρατόπεδα των δύο «αιωνίων» (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός) κι ενώ βρίσκεται στα υπόψιν κι άλλης ελληνικής ομάδας.
Κι αν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ Λάρνακας υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως κρούση για τον Γαλλομαροκινό μεσοεπιθετικό των 6 γκολ και 7 ασίστ σε 43 φετινά παιχνίδια, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του SDNA, οσονούπω είναι πολύ πιθανόν στο κυπριακό κλαμπ να γίνουν αποδέκτες πρόταση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ για την πώληση ενός εκ των κορυφαίων παικτών τους την τρέχουσα περίοδο.
Σημειωτέων πως το συμβόλαιο του Φαράζ λήγει το καλοκαίρι του ΄25, με την ΑΕΚ Λάρνακας να «δένει» τον παίκτη πριν από ένα χρόνο με νέο τριετές συμβόλαιο και να΄χει έτσι τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του».