Στον Super Sport Fm 104.0 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Σαρλεουά, Στέλιος Ανδρέου.
Όλα όσα είπε:
Αρχικά: «Τελειώσαμε πριν ένα μήνα. Προπονούμαι κανονικά για την Εθνική Κύπρου και στις 20 Ιουνίου αρχίζουμε προετοιμασία. Θα κάνω διακοπές μια βδομάδα περίπου».
Αν είναι αρκετή η μία βδομάδα: «Ο κάθε αθλητής είναι διαφορετικός. Κάποιοι χρειάζονται περισσότερο κάποιοι λιγότερα. Για εμένα 7 μέρες είναι αρκετές κυρίως για τον ψυχικό τομέα».
Για τη ζωή στο Βέλγιο: «Μένω μόνος. Στην αρχή ήταν δύσκολα μέχρι να εγκατασταθώ αλλά τα βρήκα και είμαι χαρούμενος. Το Σαρλεουά είναι 30 λεπτά από τις Βρυξέλλες, αλλά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, όπως και εγώ, μένουμε στις Βρυξέλλες που είναι το κέντρο».
Για την Εθνική Κύπρου και τα δύσκολα ματς που έρχονται με Γεωργία και Νορβηγία: «Εγώ γι’ αυτό δουλεύω τώρα πολύ σκληρά. Είναι σημαντικά τα ματς. Όταν παίζεις με την Εθνική σε βλέπουν από όλο τον κόσμο και ένας αγώνας μπορεί να κρίνει τη μεταγραφή σου. Είναι σημαντικό το να αγωνίζεσαι με την Εθνική. Το συζητάμε ότι θα μαρκάρω τον Χάαλαντ. Μακάρι να τα πάω καλά».
Για τη μεταγραφή του στη Ρεμς που χάλασε για ένα λεπτό: «Ήταν η τελευταία μέρα της μεταγραφικής. Δεν γνώριζα κάτι γιατί μόνο μου λέει όταν έχουμε κάτι σίγουρο. Απλά με πήρε ο βοηθός του μάνατζερ και μου είπε ότι θα πας στη Ρεμς για έξι μήνες. Υπέγραψα τα συμβόλαια αλλά μερικά λεπτά μετά μου είπαν πως είχε πρόβλημα το σύστημα και άργησε για ένα λεπτό η μεταγραφή μου».