Η ΑΕΛ ολοκληρώνει την προσεχή Δευτέρα, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να… ξεχάσουν γρήγορα το τι έγινε φέτος και να προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μια πολύ καλύτερη ομάδα τη νέα χρονιά.
Η ομάδα μπαίνει σε νέα εποχή μετά την αποχώρηση Ανδρέα Σοφοκλέους από την προεδρία και το ΔΣ του σωματείου έχε ήδη αρχίσει τις επαφές, για να στηθεί το οργανόγραμμα της νέας χρονιάς.
Στόχος είναι να μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, και να στελεχωθεί και η ομάδα με ποιοτικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.
Πρώτο μέλημα είναι να κλείσει το θέμα προπονητή στην ΑΕΛ, είτε με Χρίστο Χαραλάμπους είτε με κάποιον άλλο, και μετά να ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα για το υφιστάμενο ρόστερ. Ολοκληρώνονται κάποια συμβόλαια με την λήξη της χρονιάς, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα συνεχίσουν κάποιοι και τη νέα περίοδο. Την δεδομένη στιγμή, με εξαίρεση τους Παντελή και Ντέγοεστ, όλων των υπολοίπων που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο, μάλλον δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα…

Μιχαήλ Αριστείδου